Πολιτική επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε.
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email από τη σελίδα
επικοινωνίας ή καλέστε στο 2421 024078, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00.

Επιστροφή παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το www.kalbarishairproducts.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κ.λπ.). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.kalbarishairproducts.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο 2421 024078, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00.

Σε περίπτωση δική μας υπαιτιότητας (λάθος αποστολής προϊόντων) τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς. Σε περίπτωση αλλαγής γνώμης του παραλήπτη τα έξοδα επιβαρύνουν εκείνον.

Τα είδη θα επιστρέφονται με τη μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε (εφόσον έχετε επικοινωνήσει πρώτα με εμάς).  Εάν επιλέξετε διαφορετική μεταφορική εταιρεία θα χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής (ακόμα και σε δική μας υπαιτιότητα).

Η αλλαγή προϊόντων πραγματοποιείται εφόσον παραληφθούν τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

∗ Εξαιρούνται τα βερνίκια και τα προϊόντα μακιγιάζ.

elGreek