Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με courier σε όλη την Ελλάδα

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται την επομένη εργάσιμη από την ημέρα που θα λάβετε το email επιβεβαίωσης με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών και η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών (εκτός ειδικών συνθηκών). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στο Βόλο χωρίς την επιβάρυνση εξόδων αποστολής, επιλέγοντας “Παραλαβή από το κατάστημα”.

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται με τον κωδικό της παραγγελίας από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 20, Βόλος.

Οι παραλαβές από το κατάστημα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 13:00. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετική ώρα παραλαβής, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα

  • Για παραγγελίες βάρους έως 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεστε με 2,00€ έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει χρέωση 3,50€Για παραγγελίες μικρότερες των 49,00€ και βάρους έως 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 6,00€ και 2,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει χρέωση 2,00€

Αποστολή με courier στο εξωτερικό

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται την επομένη εργάσιμη από την ημέρα που θα λάβετε το email επιβεβαίωσης με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών και η παράδοση πραγματοποιείται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών (εκτός ειδικών συνθηκών). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.

Κόστος

  • Για παραγγελίες βάρους έως 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 15,00€ και 4,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.
elGreek